Autor: Informer.rs

23.10.2023.

13:59

Foto: EPAIMAGES

Sport

Ljudi se hvataju za glavu! Vlahovićev promašaj obilazi planetu! (VIDEO)

Jedini gol na meču postigao je Lokateli u 63. minutu, a da Srbin nije promašio neverovatnu šansu možda bi "stara dama" ubedljivije slavila.  

Crni niz Vlahovića je nastavljen, naš napadač oko 400 minuta nije zatresao mrežu, a protiv Milana je imao najbolju priliku u nadoknadi vremena. Ušao je Vlahović sa klupe u 56. minutu, pri rezultatu 0:0, potom je Lokateli postigao jedini gol na meču, a Srbin se u 92. minutu obrukao. Natrčao je na jednu odbijenu loptu, pokušao da je zakuca u mrežu, ali je iskusni Mirante sačuvao svoj gol.

Pomenuti momenat možete pogledati od 7.50 u priloženom videu. 

Tim Masimilijano Alegrija je sada na trećem mestu u Seriji A, samo dva boda manje od Intera. Deluje da Bjankoneri mogu do skudeta, ali iskusni stručnjak uloge favorita prepušta konkurentima.

- Inter, Milan i Napoli su favoriti za skudeto, ciljamo na Ligu šampiona. Moramo da idemo korak po korak. Uskoro će da nam se priključe u vrhu i Atalanta, Lacio i Roma. Prošlo je mnogo vremena otkako smo pobedili Milan, tako da mogu samo da se zahvalim svojim igračima - rekao je Alegri.

Inače, ovo je bila prva pobeda Juventusa protiv Milana još od 2021. godine, do tada su crno-beli vezali šest mečeva bez trijumfa protiv "rosonera".