Autor: Informer.rs

25.10.2023.

12:15

Foto: EPA

Sport

Tuča Duljaja i Meniga je smešna u odnosu na ovu! Poznati fudbaler hvatao trenera u kragnu i bacao po terenu!?

Tukli su se pre nekoliko dana tokom utakmice Kvinsi Menig i Igor Duljaj, ali u odnosu na ovo što se desilo u Monpeljeu taj sukob deluje smešno!

Kako prenose francuski mediji, konkretno ugledni "Lekip", iskusni defanzivac Mamadu Sako (33) potukao sa sa trenerom Mičelom der Zakarijanom (60) i to je bio vrlo ozbiljan fizički obračun koji su prisutni jedva prekinuli.

Informer

Naime, kako prenosi poznati list, njih dvojica su se dohvatili u klinč na jednom treningu Monpeljea. Nekadašnji defanzivac Liverpula i bivši reprezentativac Francuske, vidno fizički jači, uhvatio je u kragnu jermenskog stručnjaka i bacio ga na travu.

Međutim, izgleda da ni znatno stariji strateg nije ostao dužan poznatom fudbaleru, pa mu je uzvratio i obojica su se našli na zemlji, gde su se rvali!

Informer

Sukob su nastavili u svlačionici, a sve je počelo navodno zato što je Der Zakarijan svom štoperu rekao da je - plačljivko.

"Završili su na zemlji, morali su da ih razdvajaju, svađa se nastavila i u svlačionici. Sako je reagovao besno pošto mu je rečeno da je 'plačljivac'. Uhvatio je trenera za kragnu i bacio ga na zemlju", navodi "Lekip".