Autor: Informer.rs

25.10.2023.

23:13

Foto: Starsportphoto

Sport

Dragović nakon poraza: Želeli smo pobedu, nismo došli da vidimo stadion i Nemačku...

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras od Lajpciga 3:1 (1:0) u utakmici trećeg kola G grupe Lige šampiona. Nakon utakmice kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović nije bio zadovoljan rezultatom, ali smatra da su njegovi saigrači ostavili dobar utisak u Lajpcigu. 

- Došli smo da pobedimo, ne da vidimo stadion i Nemačku... Nažalost, nismo uspeli. Svaka čast momcima, borili smo se. Ne znam da li su bili toliko bolji, rezultat kaže da jesu, ali opet, ovako moramo da nastavimo. Moglo je bolje, opet smo dobili tri gola, nažalost da je duže bilo 2:1 imali bi šanse - rekao je Dragović. 

Mnogo oscilacija bilo je u igri Crvene zvezde, a iskusni štoper objašnjava da je to Liga šampiona. Dodao je potom kapiten crveno-belih da će se boriti na "Marakani" da dođu do boljeg rezultata. 

- Ovo je Liga šampiona, ne možemo 90 minuta da budemo bolji od RB Lajpciga, dobili su Bajern dva puta, igraju Bundesligu... Borićemo se na "Marakani", to ćemo da uradimo, to navijači i traže od nas - dodao je kapiten Crvene zvezde.