Autor: Informer.rs

26.10.2023.

15:43

Foto: FK Partizan

Sport

Omladinci Partizana žele da doguraju što dalje u Ligi šampiona (VIDEO)

Crno-beli će tako nastaviti evropsku misiju, a u narednoj rundi čeka ih dvomeč sa moldavskim Šerifom (8. novembra u gostima i 29. novembra kod kuće)!

Aktuelni srpski prvak u kategoriji igrača do 19 godina dokazao je u obe utakmice da je bolji od Rumuna, a pojačani prvotimcima Jankom Jevremovićem i Bogdanom Mirčetićem na svom stadionu su pružili još jednu sjajnu partiju. 

Zbog toga zadovoljstvo nije krio ni trener omladinaca Nenad Stojaković (43).

- Čestitam navijačima Partizana i mojim dečavima koji su potvrdili kakav kvalitet poseduju. Igrali smo protiv dobre i perspektivne ekipe, koja na terenu zna šta radi i ima jasnu ideju. Ljudi koji su došli na tribine i ceo ambijent oko Lige šampiona je nešto stvarno fantastično - rekao je Stojaković.

Informer

 

Strelci u revanšu protiv Univerzitatee bili su Mirčetić, Ugrešić, Petrović i Janković. Talenti iz Partizanove omladinske škole pokazali su da je pred njima lepa budućnost.

- Rekao sam momcima da svi zajedno treba da nastavimo da sanjamo. Imamo tu mogućnost da ponekad treniramo i igramo na našem stadionu, što možda nije realno za ovaj uzrast. Poželeo sam im da se to što češće događa. Nastavljamo dalje i nadam se da ćemo korak po korak ići ka našem cilju - poručio je Stojaković.

Tagovi: