Autor: Informer.rs

31.10.2023.

19:03

Foto: Printcreen

Sport

Srbin uspešan i van terena! Evo kako se Tadić opušta u Istanbulu (VIDEO)

Da je Dušan Tadić (34) odličan na terenu, to dobro znamo, ali sada je pokazao da može da bude uspešan i u drugim delatnostima.

Pauzu između mečeva u turskom šampionatu kapiten srpske reprezentacije iskoristio je za uživanje na Bosforu. Obukao je ribarsko odelo i čizme, uskočio u čamac, zabacio udicu i pohvalio se bogatim ulovom, punom kofom riba.

Društvo našem asu pravio je, ni manje-ni više, nego mladi Emre, sin šefa stručnog štaba Fenerbahčea, Ismaila Kartala (62). Video-snimak koji je objavljen na zvaničnom Tviter nalogu žuto-plavih potvrđuje da su se njih dvojica baš dobro zabavili s obzirom da nisu skidali osmeh s lica.

Mnogi navijači velikana iz Istanbula bili su oduševljeni ovim potezom iskusnog ofanzivnog veziste. Njegov uspešan pecaroški poduhvat povezali su sa predstojećim subotnjim derbijem protiv Trabzona na svom stadionu (18.00), uz jasnu poruku "vi ste naredni ulov".

"Priprema za vikend. Počela je sezona lova. Normalno je da se pre meča odradi taktički trening. Da li ovaj čovek sve zna. Savršen u svakom pogledu. Kralj trenira jako...", samo su neki od komentara navijača Fenerbahčea na društvenim mrežama.

Podsetimo, Tadić je ovog leta iz Ajaksa prešao u turski klub i to kao slobodan igrač i potpisao ugovor do juna 2025. godine. Dobrim partijama vrlo brzo je postao miljenik publike, pošto je na dosadašnjih 19 odigranih utakmica ostvario učinak od šest pogodaka i četiri asistencije.

Sa iskusnim napadačem Edinom Džekom čini udarni tandem, ekipa je na 19 mečeva ostvarila isto toliko pobeda u svim takmičenjima, pa se fanovi popularnih "kanarinaca" s razlogom nadaju da titula može da se vrati na stadion "Šukru Saradžolu" posle tačno deset godina posta.