Autor: Informer.rs

01.11.2023.

08:58

Foto: Starsportphoto

Sport

Prva šansa i odmah gol! Partizanovo dete zablistalo u Španiji! (VIDEO)

Marko Milovanović (20)  koji je kao tinejdžer prošlog leta stigao u ekipu koja se takmiči u španskoj La Ligi, sve do sinoć nije dobio pravu priliku da pokaže šta zna, a onda je pobrao simpatije stručnog štaba i navijača postigavši gol na meču na kojem se prvi put našao u startnoj postavi. 

Na sjajan način je mladi Milovanović iskoristio ukazano poverenje u Kupu Kralja na gostovanju četvrtoligašu Talaveri. Almerija je slavila sa 2:0, a drugi gol je postigao rođeni Smederevac. Mrežu  domaćeg tima je u 14. minutu načeo Ramzani, dok je Milovanović u finišu prvog dela susreta nakon povratne lopte Aribasa poslao loptu u suprotan ugao.

Perspektivni ofanzivac je na terenu proveo 66. minuta pre nego što ga je zamenio Brazilac Leo Baptistao.

Napadač je prethodnog leta stigao u Almeriju iz Humske za 3.500.000 evra, ali je šansu da se nađe među starterima dobio tek posle više od 15 meseci. ​Dete Partizana je imalo priliku da odigra samo osam minuta  u domaćem šampionatu i to na premijeri protiv Rajo Valjekana, a nakon toga je tokom čitave prošle sezone sakupio mizernih 15 minuta. Ostaje da se vidi da li će mu ova partija dati krila i naterati stručni štab da mu u budućnosti pruži više prostora i minuta da pokaže od kakvog materijala je satkan.