Autor: Informer.rs

01.11.2023.

10:19

Foto: Printscreen

Sport

Nezapamćeno! Skandalozno ponašanje Ronalda! (VIDEO)

Portugalac je bio toliko besan na sudiju tokom meča između Al Nasra i Al Etifaka (1:0), da je tražio da se zameni arbitar.

Al Nasr je igrao četvrtfinale Kupa Kralja šampiona, a u završnici prvog poluvremena poništen im je gol, a Kristijano Ronaldo je pobesneo. Čileanski sudija Pjero Maza smatrao je da je ofsajd, pa je poništio pogodak Taliske. Tvrdio je da je Ronaldo bio u nedozvoljenoj situaciji i da je ometao igru.

S druge strane, Portugalac nije delio mišljenje sudije, a kamere su ga u jednom momentu uhvatile kako gestikulira ka klupi da se izvrši izmena, pa je pokazao na sudiju. Ronaldo nije postigao gol, a rezultat je u tom trenutku bio 0:0, pa je jasno zašto je jedan od najboljih fudbalera sveta bio toliko besan. U svakom slučaju, njegovo ponašanje i nepoštovanje sudije je skandalozno.  

Pogledajte šta je uradio!

Inače, sudija je u nastavku utakmice Talisku prvo pokazao žuti, a zatim i crveni karton nakon gledanja VAR snimka, što je sigurno dodatno razljutio Portugalca.

Inače, Ronaldo je na ovom meču imao okršaj sa navijačima. U finišu meča navijači Al Etifaka su ga provocirali skandiranjem "Mesi, Mesi..." Portugalac nije mogao da se suzdrži, stavio je prst na usta i pokazao im da ćute. Nakon njegove reakcije, ime osvajača Zlatne lopte još glasnije je odzvanjalo stadionom.

Što se rezultata tiče, posle 90 minuta bilo je 0:0, a Sadio Mane je pogotkom u 107. minutu doneo pobedu Al Nasru.