Autor: Informer.rs

02.11.2023.

12:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Lazetiću "eksplodirao" telefon! Pršte čestitke iz Partizana

Nije prvi put TSC odneo bodove sa "Marakane", ali sada su ukrali trijumf crveno-belima pogotkom u sudijskoj nadoknadi. Crvena zvezda je nastavila niz bledih izdanja ove sezone i propustila priliku da ponovo smanji zaostatak u odnosu na Partizan na četiri boda.

- Sada iz Partizana šalju poruke svi, sada je super. A, kada sa Partizanom odigramo nerešeno, onda su ljuti i niko se ne javlja. Sad vidim da poruke pršte - rekao je za Mozzartsport Žarko Lazetić posle utakmice. 

Pomenuo je sudije i malo pecnu šampiona Srbije. 

- Primili smo gol iz faula koji nije bio, to je evidentno. Malo je bilo navlačenja, ništa spektakularno, ali to je normalno na "Marakani". Sigurno da kada se uzme bod na Marakani da su utisci pozitivni. Odigrali smo dobru defanzivnu utakmicu, a ofanzivno nismo bili sveži, jer je ovo nama bio treći meč u šest dana. U prvom poluvremenu smo mogli bolje, bilo je više prostora za igru, ali nismo imali dobra rešenja, dok je drugom Zvezda izašla agresivnije, pa nismo uspevali da ostanemo na lopti koliko smo želeli. Pozitivno je to što smo uspeli da svedemo Zvezdu na malo pravih šansi -  istakao je Lazetić.

Informer

Inače, Upravni odbor šampiona Srbije održao je hitnu sednicu na stadionu posle remija i posle ponoći objavio saopštenje o statusu trenera. Izraelac je ovog puta "preživeo", uz veru nadležnih da će pod njegovim vođstvom tim izaći iz krize.

I pored krize, sudeći po onome što bukmejkeri nude, izabranici Baraka Bahara ubedljivi su favoriti da osvoje prvenstvo. Kvota na ekipu sa "Marakane" je 1,40, dok je kvota na Partizan, koji je trenutno apsolutni lider 2,80.