Autor: Informer.rs

03.11.2023.

13:01

Foto: Tanjug

Sport

Detonacija! Gigant zaboravio prošlost i krenuo po Srbina!

Kako piše ugledna italijanska "Gazeta delo Sport", Inter će na zimu ponovo pokušati da u svoje redove dovede igrača Udinezea Lazara Samardžića.

"Neroazuri" su letos imali sve dogovoreno sa klubom iz Udina, ali je na kraju posao propao uz teške reči i optužbe Samaradžićevog oca i menadžera i  Rafaele Pimente, koja je bila posrednik u pregovorima. Inter je odustao od mladog ofanzivca, a on je nastavio da blista u dresu u kojem je i skrenuo pažnju na sebe.

Informer

U trku za Samaradžića umešao se i Juventus, koji bi pored Dušana Vlahovića i Filipa Kostića želeo još jednog Srbina u svojim redovima, ali niko ne zna da li je Lazarov otac uopšte želi opet priča sa klubom sa kojim se priča nije završila na prijatan način.

Ukoliko se sve ponovo izjalovi treba istaći da je druga opcija fudbaler Napolija Pjotr Zjelinski. Ipak, Lazar je svakako primamljiviji jer je osam godina mlađi od Poljaka. Nas as nema preterano velika primanja, jer u Udinezeu sa sve bonusima zarađuje 500.000 evra po sezoni, a šuška se da bi mu Juve ponudio 1.500.000.

Informer

Hoće li momak kojeg je Dragan Stojković Piksi privoleo da igra za Srbiju na kraju karijeru nastaviti u Torinu, Milanu ili u nekom drugom gradu, saznaćemo uskoro.