Autor: Informer.rs

05.11.2023.

06:20

Foto: EPAImages

Sport

Pa ovo je hit... Otkazan meč Premijer lige - Arsenalov autobus umesto u Brajton otišao u Bornmut!?

Nema nikakve dileme da su klubovi iz Premijer lige najmoćniji u svakom pogledu. Od finansija, igračkog kadra, stručnog štaba, uprave, infrastrukture pa čak i logistike. Ipak, da "centrala" i na Ostrvu može da zakaže potvrđuje otkazana utakmica između Brajtona i Arsenala u sklopu Premijer lige za omladince. 

Naime, gosti iz Londona su zbog gužve u saobraćaju zahtevali da se meč pomeri, Premijer liga je prihvatila, ali je onda došlo do preokreta. I to kakvog. Autobus sa fudbalerima Londona umesto u Brajtonu završio je u Bornmutu!? 

Da, dobro ste pročitali. Neko iz Arsenalovog logističkog tipa napravio je ogromnu grešku i permutovao protiv koga omladinci treba da igraju... Budući da je Brajton gotovo 150 kilometara dalje od Bornmuta - meč je morao da bude otkazan

Informer

 

Sada se čeka odluka Premijer lige, odnosno, da li će meč biti uopšte i odigran ili će "galebovi" slaviti službenim rezultatom 3:0. Naravno, od toga će verovatno zavisiti i kazna koju će neko u organizaciji snositi posledice zbog neodgovornog ponašanja. 

Zanimljivo, omladinski tim Arsenala trenira Džek Vilšir, bivši reprezentativac Engleske i jedan od primera "propalog talenta". Važio je Vilšir za jednog od najperspektivnijih fudbalera sveta, ali mu je raskošan život uskratio sve uspehe koji su ga čekali. 

Na početku trenerske karijere počeo je da beleži zapažene rezultate, u debitantskoj sezoni poveo je ekipu do finala FA kupa, a Arsenal je ove godine u seriji od tri utakmice bez poraza. Ipak, ovakav peh mogao bi da promeni klimu na "Emiratima".