Autor: Informer.rs

06.11.2023.

14:55

Foto: EPA/Shutterstock

Sport

Samo njemu nisam hteo da opljačkam kuću! Albanac sve priznao, godinama je harao Evropom, ipak...

Pod naslovom "Opljačkao sam Ronaldovu kuću, Krojfovu kuću i nisam želeo da to uradim u Mesijevoj kući"  šef albankso-kosovske mafije prepričava pljačke vila Kristijana Ronalda i Johana Krojfa.

Dalje se navodi da ovaj čovek pljačka luksuzne domove više od 20 i da u svojoj "armiji"   ima više od 100 ljudi.

Om u "Otvorenom rezimeu" priznaje svoje pljačke u domovima fudbalskih zvezda  i opisuje detalje tih činova. Njeogov identiet nije otkriven, ali imao je dosta stvari da ispriča.

- Ja sam bio taj koji je opljačkao kuću Kristijana Ronalda u Portugalu. Ja sam bio taj koji je opljačkao Johana Krojfa u Barseloni - rekao je on.

U novembru 2021. godine je upao u kuću u kojoj je nekada živeo Johan Krojf u gornjem delu Barselone. Ono što je najzanimljije da je tu ukrao sat koji je pripadao Denisu Berkampu i neke predmete luksuzne marke Ermes.

- Tamo sam uzeo sat koji je pripadao Dennisu Bergkampu, neke stvari Ermesa. i oko 20.000 evra plena. sekundarnu kuću. Nije imala sigurnosne kamere ili alarme. Kada sam ušao shvatio sam čija je to kuća - ističe on.

Opisao je da pljačka kuće Kristijana Roinalda nije prošla onako kako je on očekivao.

- Mi smo stajali iza pljačke Kristijana Ronalda na Madeiri, ali plen nije bio zanimljiv - priznao je pljačkaš, a potom je dodao da su on i njegova upali i na privatni posed Karima Benzeme.

Ipak, priznaje da nikada nije želeo da pljačka kuću Lionela Mesija, te da ni drugim ljudima to nije dozvoljavao.

- Nekoliko puta sam zaustavljao ljude koji su hteli da upadnu u Mesijevu kuću. Uradio sam to i ponosan sam - kaže on.