Autor: Informer.rs

11.11.2023.

22:09

Foto: EPA

Sport

Ilićev krug u Monci! Srpski reprezentativac doneo bod Torinu! (VIDEO)

Fantastično igra Ilić ove sezone u dresu Torina i to je još jednom potvrdio! Monca se takođe uverila u sjajnu formu u kojoj se Srbin nalazi i pre gola, a pogotak je samo krunisao već maestralnu partiju nekadašnjeg igrača Verone. 

Igrao se 55. minut kada je Duvan Zapata uputio loptu u šesnaesterac, a Ilić, poput elitnih napadača odreagovao i usmerio je u gol Mišela Di Gregorija. Majstoriju pogledajte ispod.

Ovo je prvi gol Iliću ove sezone, a do sada je asistirao dva puta u deset nastupa. Nema sumnje da vreme momka iz Niša tek dolazi u  poljuljanoj ekipi "bikova". Sa druge strane, gol za crveno-bele postigao je Andrea Kolpani u 65. minutu.

Neće biti zadovoljan Ivan Jurić "mršavim" bodom, naročito što je njegova ekipa zaista bila bolji tim tokom čitavog meča. U nastavku su "bikovi" napadali, ponovo je Ilić zapretio sjajnim udarcem, ali je spretnom intervencijom Di Gregorijo spasio svoju mrežu.

Informer

Ivan Ilić

Torino trenutno ima 17 bodova, dok im je direktni konkurent na poziciji više današnji rival - Monca sa 18 poena. Podela bodova na ovom duelu je potpuno odgovarala domaćinu, posebno kada se uzme u obzir činjenica da su oni "jurili" zaostatak nakon gola Ilića.

"Bikovima" za koje nastupaju Ilić i Vanja Marinković Savić sledi pauza, pa utakmica kod kuće protiv Bolonje 27. novembra. Dan ranije, odnosno 26. novembra, svoj duel će odigrati Monca na gostovanju Kaljariju.