Autor: Informer.rs

12.11.2023.

12:39

Foto: Tanjug/AP

Sport

Šokantan potez Ronalda! Godinama ga pljuju, on ih kupio i častio

Mediji prenose da je 38-godišnji Ronaldo kupio medijsku kompaniju "Kofina", koja rukovodi sa nekoliko značajnih portugalskih dnevnih portala i listova, poput "Koreo de Manja", "Rekord" i "Žornal de Negosijos".

Mnogi su bili iznenađeni s obzirom na to da je pomenuti medijsku često tužio i bojkotovao njihove izveštače. Nije bio zadovoljan načinom na koji prate njegovu karijeru, pogotovo što su na ružan način izveštavali o njegovom privatnon životu. Dobio je još jednu šansu da uzvrati udarac, pa je medijski kuću kupio za 57 miliona evra. Onda je uredio nešto što je sve ostavilo bez teksta -  bonus na platu svakom zaposlenom u visini od 1.250 evra. Navodno je poručio i da niko od zaposlenih ne mora da brine za svoje radno mesto. 

Informer

-  U znak zahvalnosti svim članovima ove sjajne kompanije, koji svakog dana znoje dres za nju - napisao je fudbaler Al Nasra mejl zaposlenima

Ronaldo je tako proširio biznis na medije nakon što je novac uložio hotelijerstvo, proizvodnju  proizvodnje odeće, satova, kozmetike... Inače, Ronaldo je pomenuti mediji tužio 2011. i 2015. godine i bio je baš oštar.

Informer

- Nemam poštovanje za te novine, jer konstantno izmišljaju vesti, kontroverze, stvaraju lošu atmosferu u nacionalnom timu. Tako je od kada sam ušao u reprezentaciju i konstantno napadaju nacionalni tim - govorio je pre devet godina, dok je 2016. godine dok je bio u kampu reprezentacije "skinuo" mikrofon sa oznakom tog medija i bacio ga.