Autor: Informer.rs

13.11.2023.

10:04

Foto: Tanjug

Sport

Svet bruji o Hrvatu! Najskuplji, a na stubu srama! (VIDEO)

Uzbuđenja je bilo na pretek u večeri za nama, a konačan rezultat meča koji su odigrali Čelsi i Mančester siti postavljen je u sudijskoj nadoknadi. 

Kod gola za 2:1 hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol napravio je veliku grešku i našao se na udaru javnosti. Komentarisale su ga neke fudbalske legende, ali trpi linč i razjarenih navijača Sitija na društvenim mrežama.

Informer

Mogao je i morao mnogo bolje da reaguje Hrvat na jednu loptu, ali je omogućio Risu Džejmsu da asistira strelcu Rahimu Sterlingu.


- Gvardiola ne može biti zadovoljan svojim štoperom. Gvardiol mora biti bolji. Pa koliko smo puta videli Sterlinga kako postiže takav gol na drugoj stativi - rekao je bivši štoper Liverpula Džejmi Karager, a mnogo žešći bili su navijači.

Podsetimo, Gvardiol je proteklog leta postao najskuplji štoperu istoriji kada je za 90 miliona evra prešao iz Lajpciga u Siti i tako "prešišao" dotadašnjeg rekordera Harija Megvajera.

Zanimljivo je da je gol za 4:4 iz penala postigao Kol Palmer, fudbaler koji je u septembru iz Sitija prešao u Čelsi. On je za engleskog i evropskog prvaka odigrao 13 utakmica.