Autor: Informer.rs

15.11.2023.

12:20

Foto: Shutterstock/Profimedia

Sport

Nećete verovati! Zvezda Premijer lige jede ovo zbog top forme!

Fudbaler rođen u Londonu celu prošlu sezonu je imao velikih problema sa kolenom, pa je zbog toga napustio Everton i potpisao za novog člana Premijer lige.

Razumljivo, tamo je konkurencija manja, a borba za ostanak u elitnom rangu tamošnjeg prvenstva je primarni cilj .

Informer

Zbog problema koje mu je zadavalo koleno Andros Taunsend pokušao je da pronađe način da popravi zdravstveno stanje i da se dovede u bolju formu. Primarni cilj mu je bio smanjenje vremena koje je potrebno za oporavak od povreda, a tvrdi da je to uspeo tako što je počeo svakodnevno da jede kokošije nogice.

- One su jedan od najboljih prirodnih izvora kolagena. Ukus je isti kao kod krilaca. Nema mnogo mesa, ali zato ima dosta hrskavice oko kosti i finu kožicu i baš je fino. U Kini, Južnoj Africi i Portugalu je to uobičajeno jelo. Bacim ih na 20 minuta na paru i to je to. Znam samo da imam 32 godine i da dve godine nisam igrao, a osećam se fantastično - rekao je Taunsend za BBC.

Ne krije nekadašnji igrač Kristal palasa, Njukasla, Lidsa. Birmingema i mnogih drugih klubova da je mnogo svežiji nego ranije.

- Kada sam imao 27, 28 i bio u najboljim godinama, trebalo mi je dugo da se oporavim nakon utakmica. Mučio sam se ostatak nedelje, a sada se osećam mnogo svežije i spreman sam već u ponedjeljak - poručio je Taunsend.