Autor: Informer.rs

16.11.2023.

18:08

Foto: EPAIMAGES

Sport

Novi skandal u Italiji! Reprezentativcu preti tri godine zatvora zbog klađenja!

Taman što se bura u Italiji povodom nelegalnog klađenja Sandra Tonalija, Nikole Zaniola i Nikole Fađolija smirila, mediji na Apeninima javljaju da je novo ime umešano u skandal. Reč je o fudbaleru Milana - Alesandru Florenciju. 

Povremeni italijanski reprezentativac četvrti je osumnjičeni za nelegano klađenje i nalazi se pod istragom nadležnih organa. Kako prenose tamošnji mediji - Florencijeva pozicija je slična onoj u kojoj se nalaze Fađoli i Tonali, te da se očekuje njegova višemesečna suspenzija. 

Nadležni organi FS Italije su stavili do znanja da su upućeni u deo istrage koji se odnosi na Florencija i da će, čim fudbaler bude bio saslušan od tužilaca iz Torina koji vode istragu, preduzeti odgovarajuće korake, pod uslovom da bude neophodno. 

Informer

 

Ipak, problem predstavlja činjenica da se Florenci kladio na piratskim portalima zbog čega mu preti kazna zatvora do tri meseca. Ukoliko nadležni organi odbace tu sumnju, njega čeka suspenzija. Postoje informacije da se Florenci kladio na klubove u kojima je igrao, a ako se to ispostavi kao istina njegova pozicija mogla bi da bude dodatno ugrožena.