Autor: Informer.rs

17.11.2023.

13:05

Foto: Instagram printscreen

Sport

(FOTO/VIDEO) "Nikad nikom nisam rek'o"! Gore društvene mreže, Džeko naleteo na srpskog pevača koji mu je posvetio čuveni hit!

Poznato je da je Đani jednom prilikom na jednom slavlju zapevao "Nikad nikom nisam rek'o, da je Srbin Edin Džeko", što je postalo veoma popularno i peva se maltene na svakoj proslavi.

Informer

Trajković je, odranije je poznato, čest gost na proslavama fudbalera, ali izgleda da nije imao priliku da peva junaku pesme koju je prepevao. Ovog puta njih dvojica su se sreli u Dubaiju, a Đani nije propustio priliku da se fotografiše sa najboljim bosanskim fudbalerom.

Džeku je, očigledno, ovaj susret izuzetno prijao, pa je nasmejan pozirao. Đani je na svom instagram storiju objavio fotografiju njih dvojice u prilično opuštenom izdanju, uz vrlo moćan komentar.

"Drago mi je što sam konačno upoznao ovog velikog gospodina", napisao je Đani uz sliku.

Informer

Trajković je sopstvenu verziju pesme "Pitaju me" otpevao još 2016. godine u Kragujevcu, zbog čega se našao na udaru regionalnih medija. Zbog toga je morao da daje izjave u medijima i da objašnjava da je sve bilo u šaljivom tonu.