19.11.2023.

13:02

Foto: Starsportphoto

Sport

Čeferin obišao novoizgrađeni stadion "Kraljevica“ u Zaječaru! (VIDEO)

Aleksandar Čeferin je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i prvim čovekom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem obišao stadion "Kraljevica", a zatim ide na utakmicu Srbija - Bugarska u Leskovcu (15.00, RTS1).

Poželeo da se što više reprezentacija iz regiona nađe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Informer

- Baš mi je drago kad vidim ovako krasnu infrastrukturu i što sam u ovom delu Srbije u kom nisam nikad pre bio. Nisam mnogo toga video, osim iz aviona i automobila, ali mi je baš drago da smo došli. Drago mi je da i ovi delovi Srbije dobijaju pravu infrastrukturu - rekao je Čeferin.

Srbija, Hrvatska i Slovenija sve drže u svojim rukama kad je u pitanju odlazak na EURO preko kvalifikacija, dok će Bosna i Hercegovina igrati baraž.

Informer

- Drago mi je što su tri reprezentacije iz regiona blizu plasmana na Evropsko prvenstvo, Srbija, Hrvatska i Slovenija. Voleo bih da se plasiraju i Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija, ali oni nemaju šansu. Bosna i Hercegovina ima baraž, ali kako igraju... Svakako bih voleo da se što više selekcija iz regiona plasira na Evropsko prvenstvo - zaključio je Čeferin.