Autor: Informer.rs

25.11.2023.

08:07

Foto: printscreen

Sport

Jauci i suze fudbalske zvezde obišli svet! Otkriveno šta preživljava Nejmar! (VIDEO)

Nejmar se povredio 17. oktobra u duelu Brazila protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a ubrzo je postalo jasno da će malerozni fudbaler dugo vremena provesti oporavljajući se.

Iako ga navijači često nazivaju varalicom zbog čestog simuliranja i sjajne glume, činjenica je da je sjajni Brazilac mnogo puta u karijeri pretrpeo "batine", a da su ga povrede omele u tome da pruži više u dosadašnjoj karijeri.

Sada je rešio da stane na put zlim jezicima i onima koji mu ne veruju, pa je objavio emotivni video koji dokazuje koliko se muči dok proživljava najteže trenutke od kada je profesionalni fudbaler.

Oporavak Brazilca bi trebalo da traje između šest i 12 meseci, što znači da će verovatno propustiti predstojeći Kopa Amerika koji će se igrati u junu u  Americi.

Nejmar je najbolji strelac Brazila svih vremena, nakon što je ove godine oborio Peleov rekord svojim 78. golom u nacionalnom dresu.

On je ovog leta prešao iz Pariz Sen Žermena u Saudijsku Arabiju i pojačao Al Hilal u transferu vrednom 90 miliona evra.

Informer

Sada su ga čelnici saudijskog velikana suspendovali na neodređeno vreme kako ne bi zauzimao mesto stranca u timu. 

Sa jedne strane odluka deluje razumno, ali se postavlja pitanje kako će Al Hilal isplaćivati novac Nejmaru koji je suspendovan. Reč je o ogromnoj svoti  budući da Brazilcu sleduje 150.000.000 evra godišnje, a na sve to ima i bonus od 50.000.000 evropskih novčanica u vidu komercijalnih bonusa. 

Ideja je da na upražnjeno mesto stranca klub angažuje još jednog igrača koji će biti prodat kada se Brazilac oporavi. Ipak, pitanje je kako će klub regulisati platu Nejmara, a ukoliko se to ne desi njegova budućnost u Rijadu je pod znakom pitanja.