Autor: Informer.rs

25.11.2023.

21:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Lazetić sija: Da li ste videli ovu igru? Šta reći...

Utakmica Partizana i TSC-a u okviru 16. kola Superlige Srbije privukla je najviše pažnje, ali je utisak da su očekivanja ispunili samo izabranici Žarka Lazetića. Topolčani su sa 4:0 savladali Partizan, zakuvali šampionsku trku u elitnom takmičenju, a mladi strateg bio je izuzetno  zadovoljan nakon izdanja njegove ekipe u Humskoj. 

- Opravdali smo ono što se očekivalo, sjajno! Da li ste videli ovu igru? Šta reći... Igrali smo celu utakmicu izvanredno. Čestitke stručnom štabu, dobro smo pripremili utakmicu. Imali smo ovakvih igara protiv Partizana i Crvene zvezde, ali smo tek sad sazreli. Neverovatna pobeda. Treba spremiti ekipu za narednu utakmicu i vratiti ih u realnost. Partizan gubi izgleda samo 4:0, 5:0 pa nižu pobede. To im želim i sada, ali do nas. Mislim da bi i oni sa tim bili zadovoljni - rekao je Lazetić. 

TSC je poveo nakon samo tri minuta igre golom Aleksandra Ćikovića iz kornera. U 11. je Stojić povećao na 2:0, a do poluvremena je Aleksandar Jovanović još jednom morao da vadi loptu iz svoje mreže, tada ga je matirao Milan Radin. 

U nastavku je TSC bio opasniji rival, viđena su još dva gola u mreži Partizana, ali je samo jedan priznat. U 50. minutu je Milovanović postavio konačan rezultat.