Autor: Informer.rs

27.11.2023.

16:29

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Sada svi hoće Vlahovića! Srbin doneo odluku, evo gde nastavlja karijeru!

Bio je Dušan Vlahović letos na izlaznim vratima Juventusa, kuvao se njegov transfer u Premijer ligu, ali se sve izjalovilo u poslednjim danima prelaznog roka. Srpski napadač ostao je u crno-belom dresu, igra sve bolje, a da je na pravom putu da se vrati u prepoznatljivu formu potvrdio je golom u "Derbiju Italije" protiv Intera. 

Sve to ponovo je pokrenulo priče o njegovom mogućem odlasku iz Juventusa. Navodno, Arsenal je još uvek zainteresovan za srpskog napadača, raspituju se Čelsi, a poslednja imena na spisku zainteresovanih su madrdski rivali - Real i Atletiko. 

"Blankosi" od letos traže naslednika Karima Benzeme koji je otišao u Saudijsku Arabiju. Dušan Vlahović označen je kao prvi izbor, ali u Madridu žele da "uštede" novac ukoliko narednog leta Kilijan Mbape bude voljan da napusti Pariz Sen Žermen i promeni sredinu. 

Informer

 

Zbog toga, poslednjih dana se kao prvi favorit za dovođenje Vlahovića pominje Atletiko Madrid. Navodno, Čolo Simoeone oduševljen je srpskim napadačem i želi da ga vidi na stadionu "Vanda Metropolitana". Spreman je da plati koliko Juventus traži, ali u priču uključi i Alvara Moratu kog trener "stare dame" Maks Alegri izuzetno ceni. 

I dok pojedini evropski mediji bruje o tome da će Vlahović na zimu otići iz Torina, novinari u Italiji javljaju suprotno. Navodno, srpski napadač rešen je da ostane veran projetku Juventusa i više ne razmišlja o odlasku iz kluba. 

Nedavno su mediji sa "Čizme" preneli da je Vlahović spreman da produži ugovor sa Juventusom iako su prethodni pregovori propali.