Autor: Informer.rs

29.11.2023.

07:36

Foto: EPAIMAGES

Sport

Mediji u regionu o krahu Zvezde: Proleće ostaje pust san, poslednja u grupi

Krah Zvezde ispratili su i mediji u regionu! Jutarnji navodi da su crveno-beli sa velikim ambicijama stigli u Švajcarsku, ali da se nisu dobro proveli.

"Pobedom, a i remijem, bi osigurali proleće u Ligi Evrope, ali u Švacarskoj se nisu dobro proveli. Odmah u uvodnih pet minuta bivši napadač Gorice Šerif imao je dva zicera za crveno-bele. Ti promašaji gostima su se osvetili u rekordnom roku jer Nedeljković je pogodio u 8, a u 29. Blum udvostručio vođstvo domaćina koji su time potvrdili treće mesto u grupi", piše Jutarnji list.

Informer

Index.hr zaključuje da će Zvezde sigurno biti poslednja u grupi.

"Porazom od Jang bojsa Zvezda se oprostila kolo pre kraja od svih europskih takmičenja. Srpski klub izgubio je 2:0 u Švajcarskpoj i sigurno će biti poslednji u grupi G".

I portal "24sata" navodi da je Jang bojs savladao Zvezdu sa 2:0 i tako osigurao plasman u nokaut fazu Lige Evrope. "Tportal" piše da su problemi za Zvezdu počeli u 8. minutu kad je autogol postigao Nedeljković, a posao je u 29. minuti završio Blum. 

Informer

"Ovim je porazom Zvezda ostala bez šansi za proleće u Evropi te ostaje na poslednjem mestu u grupi".

Podgoričke "Vijesti" se takođe nisu mnogo bavile šampionom Srbije. 

"Zvezda je ostala bez evropskog proleća i takmičenje u Ligi šampiona će završiti na poslednjem mestu. Švajcarska ekipa takmičenje nastavlja u Ligi Evrope", pišu Vijesti.

Informer

"Zvezdi evropsko proleće ostaje pusti san", piše Klix.ba.

"Fudbaleri Zvezdi su doživeli bolan poraz u Bernu, gde ih je s 2:0 savladao Jang bojs, a tako su snovi šampina Srbije o evropskom proleću ugašeni. Sada Zvezda nema ni teoretske šanse da završi treća u grupi G jer ima tri boda manje od Jang bojsa, koji je uspešniji u međusobnim duelima i tako je osigurao put u nokaut fazu Lige Evrope".