Autor: Informer.rs

29.11.2023.

12:02

Foto: Pexels, ATA Images

Sport

Sa žurke u Londonu na meč u Srbiju! Zvezde Vest Hema se provodile pred TSC! (FOTO)

Fudbaleri Vest Hema posetili su jedan od najekskluzivnijih  londonskih restorana kako bi uživali u ranoj božićnoj zabavi uoči putovanja u Srbiju.

Tamošnji "Dejli mejl" preneo je da su igrači i stručni štab na čelu sa vlasnikom kluba Dejvidom Salivenom u ponedeljak uveče iskoristili priliku da izađu u grad i provesele se.

Reč je o uobičajnoj praksi na Ostrvu, jer mnogi klubovi organizuju proslavu Božića, pa će bez sumnje ekspedicija premijerligaša u dobrom raspoloženju dočekati meč u Srbiji.

To što je Vest Hem poranio sa proslavom uslovljeno je zgusnutim rasporedom premijerligaša, pa je ponedeljak bio najpogodniji za razonodu i zdravicu. Naime, u narednih mesec dana izabranici Dejvida Mojesa igraće utakmice praktično na svaka tri-četiri dana, pa neće biti prostora da se proslava održi kasnije.

Meksikanac Edson Alvarez je stigao sa partnerkom Sofijom Toaš, a fotografi su pohrlili ka njima čim su ih videli.

Privukao je veliku pažnju i elegantno obučen Deni Ings, dok je reprezentativac Češke Tomaš Souček snimljen kako dolazi sa suprugom Natali Dobrovodskom. U društvu supruge Džesike Ansvort bio je i elegantno odeven Aron Kresvel.

Anđelo Ogbona i Lukaš Fabijanski bili su među onima koji su takođe primećeni kako sa svojim lepšim polovinama stižu na proslavu.

Ekspedicija londonskog kluba danas stiže u Srbiju, a sutra će odmeriti snage sa srpskim vicešampionom.

Po običaju se na kraju godine sumiraju utisci učinjenog u prethodnom periodu, a prošla sezona je bila veoma dobra za "čekićare" koji su osvojili Ligu konferencija i izborili nastup u Ligi Evrope.

U ovom momentu Vest Hem je vodeći u grupi A sa devet osvojenih bodova koliko ima i Frajburg, dok je Olimpijakos treći sa četiri boda, a TSC četvrti sa jednim osvojenim bodom.