Autor: Informer.rs

29.11.2023.

13:00

Foto: Informer

Sport

Vrela Brazilka šutnula Nejmara zbog zvezde sajta za odrasle

Zanosna Brazilka je vest potvrdila na Instagramu nekoliko dana pošto je model sa sajta za odrasle Aline Faria objavila poruke fudbalera, koji joj je tražio gole fotografije.

Nejmar je sve negirao, tražio da pokaže datum na fotografijama, kao i da se to davno desilo. Međutim, Bruna, koja se porodila početkom oktobra i rodila ćerkicu, na Instragramu je potvrdila da više nije sa Brazilcem. 

"Ovo je privatna stvar, ali pošto sam svakodnevno izložena tračevima, pretpostavkama i šalama, obeveštavam vas da nisam u vezi. Mi smo Mavini roditelji i to je razlog zašto smo povezani. Nadam se da će posle ovoga prestati priče. Hvala", napisala je 29-godišnja Bruna.

Inače, Nejmar i Bruna zajedno su od 2021. godine. Veza je bila turbulentna, raskidali su, mirili se. Uavgustu prošle godine raskinuli su veridbu, da bi nekoliko meseci kasnije obnovili vezu. Njih dvoje su potom u aprilu otkrili da čekaju dete.  Glasine o Nejmarovim nestašlucima već dugo traju, navodno je prevario Brunu dok je bila trudna, pa se javno izvinjavao. Mediji su prenosili da je Nejmar uhvaćen na zabavi sa dve devojke, pa de se svađao sa brazilskom bombom na jednoj zabavi. 

"Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati", izvinjavao se nedavno Nejmar. 

Ovo je novi težak udarc za Nejmara (31), jer ga čeka dugo odsustvo sa terena zbog povrede. As Al Hilala je u agoniji. Povredio se 17. oktobra u duelu Brazila protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Oporavak Brazilca bi trebalo da traje između šest i 12 meseci, što znači da će verovatno propustiti predstojeći Kopa Amerika koji će se igrati u junu u  Americi.

Tagovi:
sport Nejmar Bruna Bjankardi Aline Faria