Autor: Informer.rs

29.11.2023.

14:07

Foto: EPA

Sport

Čudo iz Hrvatske! Amaterski klub prodao Barsi igrača za 5 miliona, a sada doveo klinca za 500.000!

Amaterski klub iz predgrađa Zagreba ne želi više da bude anoniman. Sve se glasnije priča o Kustošiji koja je spremna da se nadmeće sa mnogo jačima i bogatijima za potpise igrača koje će kasnije prodavati evropskim gigantima.

Ovaj klub je usko povezan sa poznatim hrvatskim menadžerom Endijem Barom, a sada je u svoje redove doveo Bajea Kulibalija za 500.000 evra.

Informer

Kulibali je mladi reprezentativac Malija, a ovaj transfer je potvrdio i čuveni Fabricio Romano, stručnjak za fudbalske transfere širom planete. Sve će biti ozvaničeno početkom godine, a nema sumnje da se velike nade polažu u igrača koji ima 17 godina i trenutno je jedan od najvećih afričkih talenata.

Njega su "snimili" u jednoj fudbalskoj akademiji u Africi, a za njega će Kustošija osim 500.000 evra dati i 25 odsto idućeg transfera.

Pre ovog transfera cela Evropa je pričala o ovom hrvatskom klubu kada je uspeo da proda Malijca Mihaila Fajea za 5.000.000 evra Barseloni.

Interesantno, trenutno se pregovara o prodaji mladog Dina Klapije (16) u redove nekog od evropskih velikana koji su zainteresovani za njegove usluge.