Autor: Informer.rs

29.11.2023.

21:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Dok ima šanse, borićemo se! Jaka poruka Lazetića pred meč sa Vest Hemom!

Nema tim iz Bačke Topole velike šanse da osvoji treće mesto, koje bi mu omogućilo nastavak evropskog takmičenja u Ligi konferencija, ali neće se predati. Trenutno stanje na tabeli nimalo ne odgovara srpskom vicešampionu, koji ima svega jedan osvojen bod. Po devet imaju Vest Hem i Frajburg, dok četiri ima grčki Olimpijakos.

Uprkos tome, Lazetić poručuje da će se njegov tim boriti za treće mesto dok god postoji i matematička šansa.

Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće - videćemo. Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo - poručuje Lazetić.

Informer

TSC je prošlog vikenda u Humskoj savladao lidera prvenstva Srbije Partizan sa 4:0, pa na krilima tog trijumfa dočekuju prebogati engleski tim.

Imamo iskustvo prve utakmice sa Vest Hemom gde smo bili dosta dobri defanzivno i uspevali dobro da pariramo. Sa samopouzdnjem iz poslednje utakmice i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti dosta bolji i sa loptom i da ćemo biti opasniji kada je u našem posedu - naglašava Lazetić.