Autor: Informer.rs

30.11.2023.

19:35

Foto: EPA Images

Sport

Uništio karijeru zbog alkohola! Legendarni Brazilac se vratio na teren, ali bolje da nije

Adrijano je posle smrti svoga oca pao u depresiju, odao se alkoholu i uništio svoju karijeru. Nekadašnji fudbaler Intera iz Milana, Fiorentine, Rome odigrao je 300 utakmica u karijeri i postigao 137 golova, te upisao 41 asistenciju. Mogao je ostvari i impresivnije brojke, ali sve se promenilo u njegovom životu posle gubitka jednog roditelja. Napustio je fudbal i postao alkoholičar, upao je i u loše društvo i družio se sa kriminalcima iz favela u Rio de Žaneiru u kojima je i odrastao.

Popularni "Imperator" se sada sa 41 godinom vratio na teren, ali bolje da nije, pošto je postao predmet podsmeha na društvenim mrežama. On je učestvovao u jednoj revijalnoj utakmici, ali sudeći po potezima koje je pokazao na terenu, delovalo je kao da nikada pre u životu loptu nije video.

Mučio se Adrijano da uhvati loptu i šutne, napravi neki atraktivan potez, a na sve to uspeo je da promaši potpuno prazan gol sa jednog metra.

Snimak njegovih katastrofalnih poteza postao je viralan na internetu. Adrijano je za reprezentaciju Brazila igrao deset godina i upisao 48 nastupa i 28 golova. 

Tagovi: