Autor: Informer.rs

30.11.2023.

20:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Lazetić posle bolnog poraza: Pokazali smo da možemo protiv svih!

Držao se TSC do samog finiša meča Lige Evrope protiv Vest Hema, delili su ih minuti do velikog boda, ali na kraju su poraženi sa 1:0. Meč je rešio Tomas Souček u 89. minutu, a trener Topolčana Žarko Lazetić nije bio razočaran, uprkos porazu.

Informer

- Bravo sigurno za moje igrače, njima je sada teško, ali mislim da smo bili odlični. Sveli smo Vest Hem na tu šansu iz koje su dali gol. Ponovo Souček, iz drugog plana. Svaka čast, čestitam im. Nemamo vremena da žalimo. Ovo će nam biti jedan dobar dokaz našeg rasta, videćemo da li ćemo ovo uspeti da iskoristimo u Atini - kaže Lazetić.

Srpski predstavnik imaće priliku da u poslednjem kolu opstane u Evropi. Ako u Atini savladaju Olimpijakos, igraće u nokaut fazi Lige konferencija.

- Jesmo, nadali smo se da ćemo moći da se takmičimo do kraja. Pokazali smo da možemo, izgubili smo, puno igrača nam je falilo. Ovi igrači su bili izvanredni i na pravi način su pokazali da možemo protiv svih. Imamo vremena do Olimpijakosa, sledi Niš i meč sa Radničkim - kaže Lazetić.