Autor: Informer.rs

01.12.2023.

16:40

Foto: Starsportphoto©

Sport

Trener Vojvodine: Ne bih mnogo o Partizanu, zaboleće me glava...

Novosađanima predstoji izuzetno težak meč i to samo sedam dana nakon gostovanja Crvene zvezde na "Karađorđu". Crveno-beli su uspeli da savladaju odličnu Vojvodinu sa 2:1, a trener "stare dame" priznaje da ga raduje veliki izazov i susret sa dva najbolja tima u srpskom fudbalu u razmaku od nedelju dana.

- Lepo je što imamo priliku da igramo odmah posle Crvene zvezde i sa Partizanom i meni to uopšte ne smeta. To su one utakmice u kojima treba da vidimo gde smo, one pokazuju dokle smo stigli. Neće ovaj meč biti utakmica godine ili decenije, ali ona može mnogo toga da nam pokaže i da nam odredi pravac - rekao je Popović.

Informer

Fudbaleri Vojvodine na meču sa Crvenom zvezdu

Dodao je i da ne želi previše da troši reči o sutrašnjem rivalu već će se fokusirati na sopstvenu igru i strategiju.

- Ne bih o Partizanu previše da trošim reči da nas ne zaboli glava. Hoćemo samo da se bavimo samim sobom - objasnio je strateg Vojvodine.

Takođe, ukazao je na dobru atmosferu u svlačionici njegovog tima, uprkos tesnom porazu od Crvene zvezde u prethodnom kolu.

Mi smo videli zbog čega smo izgubili smo i video sam da su igraći shvatili zbog čega nisu pobedili.  Imamo obavezu da pokušamo da pobedimo u svakom derbiju zbog kluba koji predstavljamo, ako je protivnik bolji, mi ćemo im čestitati - zaključio je Popović.

Popularna "Voša" trenutno zauzima šesto mesto sa istim brojem bodova kao i Mladost iz Lučana, a "beži" Javoru za samo jedan bod.