Autor: Informer.rs

02.12.2023.

19:39

Foto: Starsportphoto

Sport

Nedimović otkrio gde će boraviti "orlovi!" Srbi iz Nemačke su ovo čekali!

Nedimović kaže da će to biti poznato u narednih 48 sati, te da mu je specijalno drago što će Srbija igrati na jugu Nemačke.

- Bilo je tu i opasnijih grupa, ali ima ovde da se igra. Biće borbe. Bićemo smešteni u Augzburgu ili u Majncu, FSS će dati punu logističku podršku da naša reprezentacije ima najbolje uslove. Dobro je što je južna Nemačka u pitanju zbog našeg naroda koji živi tamo. Biramo bazu u narednih 48 sati, letimo večeras ili ujutru. Imamo dobre šanse da prođemo grupu - rekao je Nedimović koji je prisustvovao žrebu u Hamburgu.

Nakon okršaja sa Englezima, srpski fudbaleri će 20. juna izaći na megdan Slovencima, ali na "Alijanc areni" u Minhenu. Zanimljivo, sa "zmajčekima" smo bili u grupi i na našem poslednjem Evropskom prvenstvu 2000. u Belgiji i Holandiji, kada je, posle velike drame i minusa od 3:0, rezultat na kraju bio 3:3.

Za kraj grupne faze Piksijevi momci će odmeriti snage sa Danskom, takođe u Minhenu. Poslednji okršaj sa Skandinavcima ne pamtimo po dobrom, s obzirom da smo 29. marta 2022. glatko poraženi sa 3:0 u prijateljskom duelu.