Autor: Informer.rs

02.12.2023.

20:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Tadić kapitenski: Želimo da se nadigravamo! Englezi i Danci najteži iz prva dva šešira

Srbija će naredne godine na finalnom turniru u Nemačkoj igrati u C grupi protiv Engleske, Slovenije i Danske. "Orlovi" će prvi meč igrati 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, četiri dana kasnije u Minhenu sledi duel protiv Slovenije, a 25. juna, takođe u Minhenu, protiv Danske.

Nakon žreba svoje prve inpresije izneo je Dušan Tadić, kapiten naše reprezentacije, u razgovoru za "Mozzart sport". 

- Engleska, jedna od najtežih reprezentacija iz prvog šešira, uz Francusku jedan od najvećih kandidata za osvajanje pehara. Tu nismo najbolje prošli. Danska iz drugog šešira... Mislim da smo tu dobili najtežeg rivala. Dobro igraju, timski, poznaju se dugo, dobar timski duh i igrači. Kažem, najteži protivnik - rekao je Tadić za "Mozzart sport". 

Informer

 

Mnogi smatraju da će Srbija šansu za prolaz tražiti protiv Slovenije. Kapiten naše reprezentacije ističe da su "orlovi" sa trećim šeširom dobro prošli. 

- Uz svo poštovanje Slovencima, mi smo da smo tu dobro prošli. Objektivno, mogao je da nam zapadne i neko jači. Biće interesantna grupa. Sa svima može da se igra, želimo da se nadigravamo sa svima i da se pokažemo u dobrom svetlu. I naravno, da prođemo dalje - poručio je kapiten Srbije.