Autor: Informer.rs

04.12.2023.

23:35

Foto: EPA Images

Sport

Fudbaler Vest Hema i njegova porodica žrtve oružane pljačke! Ukradeno mu preko 100.000 funti

Francuski defanzivac i njegova porodica našli su se na meti lopova, koji su naoružani upali u subotu u njegovu kuću, prestravili ih i tom prilikom odneli veliku količinu novca i dragocenosti. U trenutku provale Zuma je bio kod kuće sa suprugom i četvoro male dece, od kojih je jedno novorođenče.

Kako prenosi britanski "San" pljačkaši su iz kuće defanzivaca ukrali preko 100.000 funti i nakit. Zuma je zbog pretrpljenog šoka propustio nedeljni duel protiv Kristal palasa. Inače, Zuma je u nekoliko dana pre pljačke boravio u Srbiji, gde je sa Vest Hemom igrao protiv TSC (1:0) u Bačkoj Topoli u okviru 5. kola Lige Evrope.  

Odmah posle incidenta reagovali su i "čekićari", koji su pružili podršku svom igraču i ponudili nagradu od 25.000 funti za informacije koje bi dovele do hapšenja lopova. 

"U Kurtov dom je provaljeno u subotu dok je cela njegova porodica bila u kući, a ovaj događaj ostavio je sve prisutne izuzetno uznemirene. Iako na sreću niko nije povređen, to je bilo traumatično iskustvo za defanzivca Vest Hema junajteda, njegovu suprugu i njihovu mladu porodicu. Provalnici su odneli predmete značajne vrednosti i od ogromnog ličnog i sentimentalnog značaja za porodicu. Porodica Vest Hem junajteda nastavlja da pruža punu podršku Kurtovoj porodici", saopštio je Vest Hem.

Tagovi: