Autor: Informer.rs

05.12.2023.

10:01

Foto: reuters

Sport

Neće više da ćuti! Terziću preti kazna zbog sudija!

Šef stručnog štaba kluba iz Dortmunda, Edin Terzić, bio je besan na sudiju Danijela Siberta, zbog toga što nije dosudio jedanaesterac za njegov tim, odnosno što nije želeo ni da pogleda VAR.

Mladi trener kome se ozbiljno drma klupa je žestoko kritikovao arbitra, koji je to napisao u izveštaju posle derbija i pored toga što su ga mnogi igrači okružili po završetku meča on je naveo samo da je trener gostiju pokazivao agresivnost.

Disciplinska komisija je prema pisanju nemačkih medija pogledala snimke, ali i saslušala nekoliko ljudi koji su u tom trenutku bili tu i postoji mogućnost da Edin Terzić bude kažnjen sa čak šest utakmica, ali i novčano, jer ovakve stvari se ne prašataju u Nemačkoj.

Informer

Ostao je Terzić pri svojim uverenjima, a posle meča je rekao da će on sam platiti kaznu ukoliko se to desi, jer više ne može da trpi nepravdu. Kako tvrdi nisu sudijske greške samo u ovom meču uticale, već i u nekim prethodnim, ali je ovo bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je spreman da snosi posledice.