Autor: Informer.rs

06.12.2023.

21:48

Foto: profimedia

Sport

Zbog Srbina se oglasio i gazda kluba: Sve je laž! Radonjić ne ide nigde!

Od kako se Ivan Jurić proslavio sjajnim rezultatima na klupi Verone, a potom i u taboru Torina - hrvatski stručnjak je uvek u timu imao makar jednog Srbina. 

Ima Jurić ogromno poverenje u naše reprezentativce, pre svih Ivana Ilića i Vanju Milinković-Savića, a šansu je želeo da pruži i Nemanji Radonjiću. Ipak, temperamentni Nišlija nikako ne uspeva da kanališe svoju ludost i sve je nedavno rezultiralo izbacivanjem sa treninga, potom i iz tima. 

Kao razlog Jurićeve odluke navedeno je Radonjićevo "nezalaganje i neadekvatno ponašanje" na treninzima. Odmah su mediji u Italiji počeli da sele srpskog reprezentativca iz Torina, ali do toga, makar po rečima sportskog direktora Davide Vinjatija, neće doći. 

-  Da li Radonjić odlazi u januaru? Rekao bih da ne ide nigde. Videćemo šta će biti na tržištu... Ima još mnogo utakmica, možda će već na sledećoj igrati i biti dobar. Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, međutim, potreban je i profesionalizam - rekao je Vinjati. 

Informer

 

Mediji u Italiji poslednjih dana su brujali o tome da se Radonjić čak i fizički sukobio sa Jurićem. Iz Torina je odmah stigao demanti koji je "potpisao" predsednik "bikova" - Urbano Kairo. 

- Besan sam na onoga ko je pustio tu laž u javnost. Radonjić se povredio na treningu i zbog toga nije bio na klupi jer je, složićete se, beskorisno stavljati rezervne igre na koje ne možete da računate. Nema ništa od tih insinuacija, Radonjić se ni sa kim nije svađao, a kamoli potukao – veli prvi čovek Torina.