Autor: Informer.rs

07.12.2023.

10:23

Foto: printscreen

Sport

Oštre reči! Rade grmi, brutalno opleo po Zvezdi i Partizanu!

Bivši reprezentativac Srbije kaže da ništa nije naučio u redovima večitih rivala, a Bogdanović se nadovezao i poručio da su Zvezda i Partizan generator loše atmosfere u Srbiji. 

- Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov bili su meta moje kritike pre tri, četiri godine. Ali, nedavno su pričali o srpskom fudbalu, Kolarov je rekao da nemamo fudbalsku struku, stručnjake koji će da uče decu da igraju fudbal i bio je 100 odsto u pravu. Deca su genetski predodređena na sport i na taj talenat guraju karijeru, ako imaju šasnu da se dočepaju Evrope ranije. Što se tiče Matića i izjave o Zvezdi i Partizanu, činjenica je da su to dva kluba, posebno Zvezda, generator prilično loše atmosfere u Srbiji. Taj klub, Zvezda, ako ćemo pošteno i realno, fudbalski siluje ostatak fudbalske Srbije zarad sebe i svojih rezultata. Partizan je već ozbiljna ruina od kluba. Nažalost, ali je tako - kazao je za TV Una Rade Bogdanović. 

Informer

Zvezda posle pet mečeva u Ligi šampiona nema nijednu pobedu, ostala je bez šanse da se bori za proleće u Evropi, a Rade kaže da joj ni silni novci nisu pomogli.

- Neki dan gledam... Zvezda, vidite kako su prošli u Evropi, silna ulaganja, novci, reklama, marketing... Džaba vam novci moji sinovci. To je sve marketinško silovanje, bežanje od stvarnosti. Da je nešto po zlu krenulo videlo se u oktobru kada su vladiku Sefana Šarića pozvali, a on uzeo sveštensto iz Hrama Svetog Save pa odveo kompletno rukovosstvo Zvezde na Svetu Goru i Hilandar da se Bogu pomole, jer su videli da im propada sezona. Ali, ne ide.