Autor: Informer.rs

09.12.2023.

21:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Lalatović doživeo prvi poraz sa Spartakom, pa poslao misterioznu poruku! Ovo je stanje u srpskom fudbalu!

Fudbaleri Spartaka iz Subotice poraženi su danas u Pančevu od Železničara sa 2:1 (2:1) u utakmici 18. kola Superlige i to im je prvi poraz otkako im je trener Nenad Lalatović.

Stručnjak koji je vodio brojne srpske klubove nakon pobeda nad IMT-om i Radnikom nije uspeo da slavi protiv Pančevaca, koji su do trijumfa došli nakon pogodaka Lazara Romanića i Stefana Hajdina. Jedini pogodak za Subotičane postigao je Miloš Tošeski.

Informer

Sam kraj meča obeležila je i prilično misteriozna izjava Nenada Lalatovića, koji je, utisak je, pokušao nekoga da potkači svojim rečima. Ipak, zaustavio se u poslednjem trenutku, pa je ostao pomalo nedorečen.

Razumem stanje u srpskom fudbalu i zašto je danas moralo da danas bude tri minuta, ali neću mnogo da pričam, tek sam došao u Spartak, ne bih da me odmah kazne. Čestitam Želji na pobedi, a mi se sada okrećemo utakmicama protiv Crvene zvezde i Novog Pazara. Ovde je večeras bilo teško osvojiti bodove - poručuje Lalatović, očigledno nezadovoljan sudijskom nadoknadom na kraju meča.

Osim ovog meča, danas su odigrana još dva meča u okviru Superlige Srbije. Crvena zvezda je na "Marakani" pobedila Mladost Lučane sa 3:1, oborila svetski rekord i postala klub sa najdužim nizom pobeda u istoriji fudbala na domaćem terenu, dok su Radnički Kragujevac i TSC u Šumadiji odigrali 0:0.



SUPERLIGA
18. kolo


Subota


Radnički (K) - TSC 0:0


Crvena zvezda - Mladost 3:1 (1:1)
Katai 8 (p), Mijatović 68, Hvang 88 - Sremčević 10


Železničar - Spartak 2:1 (2:1)
Romanić 10, Hajdin 30 - Tošeski 12


Nedelja


Radnik - Voždovac 13.00


Javor - Čukarički 15.00


IMT - Novi Pazar 17.00


Ponedeljak


Radnički (N) - Partizan 16.00


Vojvodina - Napredak 18.30