Autor: Informer.rs

09.12.2023.

21:53

Foto: EPAIMAGES/Reuters

Sport

Jović za "Informer" nakon dva gola u dva kola: Osećam da se vraćam u formu!

Fudbaleri Milana poraženi su od Atalante 3:2 u utakmici 15. kola italijanske Serije A, a Luka Jović se ponovo upisao u strelce. Srpski golgeter izjednačio je rezultat u 80. minutu, samo osam minuta nakon što je ušao na teren, ali su "rosoneri" ipak poraženi pogotkom Luisa Murijela u 90+5. minutu.

Jović je nakon meča bio zadovoljan svojom partijom, ali je u razgovoru za "Informer.rs" istakao da krajnji rezultat nije onakav kakvom su se na "San Siru" nadali pred gostovanje Atalanti. 

- Sigurno da rezultat u Bergamu nije onakav kakav smo priželjkivali. Moglo je da ode i  na drugu stranu, igrali smo bolje u prvih 45 minuta, ali inicijativa nije rezultaovala prednošću - započeo je srpski napadač priču za naš portal. 

Informer

 

Jović je doneo pobedu Milanu u prethodnom kolu budući da je postigao gol i upisao asistenciju. Golgeterski niz nastavio je danas, ali, nažalost, to nije bilo dovoljno da "rosoneri" slave na teškom gostovanju u Bergamu. 

- Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokažem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene - rekao je Jović za "Informer", a potom dodao. 

- Okrenuti smo sledećem izazovu, a to je Liga šampiona i dokazivanje da imamo kvalitet za nastavak takmičenja u Evropi.