Autor: Informer.rs

10.12.2023.

07:46

Foto: profimedia

Sport

Ludnica zbog Jovića! Navijači stali uz Srbina: On je jedina svetla tačka!

Srpski napadač Luka Jović počeo je da opravdava poverenje koje mu pruža trener Stefano Pioli, pa je na poslednje dve utakmice postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju.

Krenula je lavina komentara nakon novog pogotka bivšeg igrača Real Madrida i jasno je kao dan da u ovom momentu Jović ima punu podšku u italijanskom gigantu.

Informer

Hvale ga navijači Milana i tvrde da je Luka bio jedina pozitivna stvar koja se sinoć desila njihovom timu u porazu.

"Srpski demon"

"Jedini pozitivan aspekt ove čudne i negledljive utakmice je gol Luke Jovića! Nakon oskarovskog početka sezone u horor kategoriji postigao je drugi uzastopni pogodak".


 

"Luka i Musa su možda samo dva igrača koji trenutno izgledaju dobro na terenu, zastrašujući pad Milana!"


" Ako ništa drugo, Milan je bar oporavio Luku"


"Nisam mislio da ću ovo ikad napisati, ali jedina pozitivna stvar ove večeri je bio Luka Jović".

Informer

Bilo je i onih koji su verovali u Srbina i kada mu nije išlo.

" Znao sam da nije njega Real slučajno kupio! Biće on ponovo onaj iz Bundeslige, ali u Seriji A" - samo su neki od komentara.

Srpski golgeter izjednačio je rezultat u 80. minutu, samo osam minuta nakon što je ušao na teren, ali su "rosoneri" ipak poraženi pogotkom Luisa Murijela u 90+5. minutu.

 Što se mene tiče, dva gola u dve utakmice zaredom - osećam da se vraćam u formu u kojoj želim da budem. Dobro treniram i rad konačno počinje da se isplaćuje. Uz poverenje trenera Piolija, zaista mislim da sam na dobrom putu da pokažem da navijači i ekipa mogu da računaju na mene - rekao je Jović za "Informer".

I trner Stefano Pioli je nedavno govorio o Joviću u superlativu:

 „On ima talenat i kvalitet, ali mora da radi na svom intenzitetu. Potreban mu je ovaj poslednji korak da postane vrhunski igrač" -rekao je šef stručnog štaba Milana.