Autor: Informer.rs

10.12.2023.

12:31

Foto: Starsportphoto©

Sport

Đorđević hvali Duljaja, ali zna kako da zaustavi Partizan! Ne može ništa preko noći...

Crvena zvezda se po broju bodova izjednačila sa Partizanom na vrhu tabele Superlige Srbije, a ovo će biti prilika da izabranici Igora Duljaja ponovo "pobegnu" večitom rivalu.

Ipak, nekadašnji igrač crveno-belih koji sada sedi na klupi Radničkog daće sve od sebe da sa svojim igračima zaustave "parni valjak".

- Još jedna teška utakmica u nizu je pred nama, protiv lidera na tabeli i tima koji je od poslednjih 14 utakmica u prvenstvu dobio 13. Moj kolega i veliki prijatelj Igor Duljaj ove sezone radi fenomenalan posao. Način na koji su dobili većinu utakmica je za svaki respekt. To pokazuje karakter njihove ekipe. Još jednom, sve pohvale - rekao je Slavoljub Đorđević.

Informer

Trener Radničkog smatra da zna kako da se suprostavi ekipi Partizana.

- Ukoliko mi ponovimo igru kao protiv TSC-a, sigurno je da možemo do pozitivnog skora. To nam je parametar kako treba da igramo, ja tražim od igrača da to ponove. Ne može ništa preko noći, ja sam samo tri nedelje ovde, jako je teško podizati ekipu uz ovakav raspored. Za rivale imamo ekipe koje svaku grešku kažnjavaju, mi smo od TSC-a iz najmanje greške primili gol i izgubili utakmicu.

Nišlije će biti oslabljene na meču protiv Partizana, gde Đorđević neće moći da računa na nekoliko igrača.

- Rosić je bio prehlađen četiri dana, zato nije ni branio protiv Zvezde. Ivelja i Frej imaju povrede palca koje su neugodne, Vlajkovića muči išijadikus. Haraju virusi, nadam se da ćemo ostati zdravi i na broju do ponedeljk - zaključio je Slavoljub Đorđević.