Autor: Informer.rs

11.12.2023.

21:55

Foto: profimedia

Sport

Haos u Turskoj! Predsednik kluba uleteo na teren i nokautirao sudiju (VIDEO)

Da nije lako biti sudija potvrdio je arbitar Hamit Ulul, koji je dobio batine na prvenstvenom meču u Turskoj. Fudbaleri Ankarugučua i Rizea odigrali su nerešeno 1:1 u 15. kolu turske Superlige, ali je duel ostao u senci nezapamćenog incidenta u profesionalnom fudbalu. 

Informer

 

Gosti su u sedmom minutu sudijske nadoknade golom Adolfa Gaiča stigli do remija, što je izuzetno naljutilo Baškani Faruka Koča, predsednika Ankarugučua, o čijem će se antologijskom potezu pričati godinama.

Prvi čovek kluba iz Ankare, nezadovoljan primljenim golom u poslednjim trenucima meča, utrčao je na teren i pesnicom udario u glavu sudiju Ulula. Bio je to pravi nokaut, a nesrećni arbitar se istog trenutka srušio na teren, dok su se njegovi pomoćnici razbežali. 

Haos se nastavio i posle skandaloznog poteza Koča, pošto su besni navijači uleteli na teren u nameri da se obračunaju sa arbitrima. Dok je sudija Ulula ležao na zemlji, pristalice Ankarugučua su ga šutirali. 

Nesrećni arbitar je na kraju zaradio brojne podlive na licu, što se vidi na slikama i snimcima, koji su se pojavili na društvenim mrežama. 

Nema sumnje da predsednika Ankarugučua čeka ogromna kazna zbog napada na sudiju. 

Tagovi: