Autor: Informer.rs

12.12.2023.

11:48

Foto: Reuters

Sport

U Sitiju se ne šale! Pala odluka pred Zvezdu, nema slavlja!

Prema navodima britanskih medija, Mančester siti je navodno otkazao božićnu zabavu koju organizuje svake godine.

Engleski gigant uvek organizuje veliku božićnu zabavu za osoblje na kojoj se igrači često pojavljuju, ali ove neće biti ispoštovana tradicija.

Naime, svakom zaposlenom je dato po 50 funti da sami sebi obezbede hranu i piće na sopstvenoj zabavi, jer se "građani" spremaju da prvi put posle osvajanja Lige šampiona učestvuju na Svetskom klupskom prvenstvu.

Informer

Naredni rival Crvene zvezde je favorit za pobedu u takmičenju i igraće ili sa Urava Red Dajmondosm iz Japana ili Leonom iz Meksika u polufinalu sledeće nedelje. Pehar je prošle godine osvojio Real, a prvenstvo je održano u Maroku.

Za sada trener Pep Gvardiola ne može da računa na udarnu iglu Erlinga Halanda, koji je povredio stopalo. Španac kaže da će stanje Norvežanina biti praćeno iz dana u dan.

Informer

Norveški napadač je već propustio meč Sitija i Lutona (2;1) i definitino neće biti spreman do srede.  Takođe, navijači u Beogradu neće videti ni Kevina de Brujnea, koji ne igra od avgusta, kao ni Žeremija Dokua. Pep Gvardiola, trener "građana“, pričao je o povredama igrača, a na Zvezdu je zaboravio.

- Pretrpeo je udarac stopala, ne frakturu, nije slomio stopalo. Ne znam koliko duga će biti pauza, idemo od nedelje do nedelje, od dana do dana i videćemo šta će da se desi. Nisam siguran da li će igrati protiv Palasa, verujemo da će biti spreman za Svetsko klupsko prvenstvo - kazao je Španac.