Autor: Informer.rs

14.12.2023.

20:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Olimpijakos savladao TSC u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope

 

Olimpijakos-TSC 5:2 (3:0)

Stadion: Georgios Kariaskakis 

Sudija: Morten Kruh (Danska)

Strelci:EL Kabi (21), Podens (39,42), Restos (46)  El Arabi (67)- Đakovac (47) Ćirković(61)

Žuti kartoni: Kuveljić (30),Šoš(66), Kuveljić (81)

Crveni kartoni: Kuveljić (60)

Olimpijakos(4-2-3-1): Paskalakis- Rodni, Restos, Ntoi, Ortega- Heze(Od 73 Karvaljo), Kamara- Podens, Masuras(Od 61. Masuras), Fortunis(Od 73 Aleksandrapulos)-El Kabi (Od 64. Al Arabi)

Trener: Karlos Karvahal

TSC(4-4-2): Ilić-Krstić, Stojić, Ćaušić, Petrović(Od 56 Šoš) - Cvetković, Radin (Od 56 Vulić), Kuveljić, Đakovac - Ćirković(Od 72. Ćirković), Milovanović(Od 56 Rakonjac))

Trener: Žarko Lazetić

UŽIVO:

KRAJ UTAKMICE

85. minut -  Napada Olimpijakos, želi još neki gol. El Arabi je bio u dobroj šansi, Ćalušić je uspeo dovoljno da izblokira taj udara

74. minut - Žuti karton za Šoša zbog faula na sredini.

67. minut - Odlično su kreirali šansu igrači Olimpijakosa, lopta je potom došla do Fortunisa koji je uposlio El Arabija za gol

61. minut - TSC je smanjio prednost Olmpijakosa, sada je precizan bio Ćirković.

60. minut - Kuveljić je dobio drugi žuti karton, TSC će morati da nastavi meč sa igračem manje.

56. minut - Velika šansa za TSC! Rakonjac je pokušao glavom, ali brani protivnički golman

47. minut - Đakovac smanjuje prednost Olimpijakosa. Ukrao je loptu protivničkom igraču, a zatim je spretno smanjio prednost domaćeg tima.

46. minut - Počelo je drugo poluvrmeme i odmah je Olimpijakos stigao do novog gola. Strelac je Retsos koji je pogodio glavom nakon kornera.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Nova šansa Olimpjakosa! Lopta je došla do Fortunisa koji je šutirao pored gola

42. minut - Danijel Podens ponovo precizan. Olimpijakos vodi 3:0. Sjajno se ponovo snašao Portugalac i ponov postigao pogodak.

39. minut - Novi gol Olimpijakosa! Strelac je Podens, postigao je Portugalac predvidan pogodak u šesnaestercu, nije Ilić imao šansu.

35. minut - Ponovo je El Kabi bio precizan glavom, ipak pomoćni sudija je podigao zastavicu i pokazao na ofsajd.  Nakon toga izvršena je VAR provera koja je pokazala isto

28. minut -  Dobra situacija za Grke, Podens je šutirao, ali brani ponovo Ilić.

23. minut - Nova šansa za Olimpijakos! Loptu je dobio Fortunis, ipak njegov šut je otišao pored gola TSC-a.

21. minut - Vodi Olimpijakos! Lopta je došla do Rodineja koji je ubacio loptu šesnaesterac, a El Kabi je to dočekao glavom i doveo svoj tim u vođstvo.

18. minut-  Ritam igre nije naročito brz. Olimpijakos jeste taj koji diktira tempo, ipak tim iz Pireja još uvek nije imao nijedno veliku šansu.

10. minut - Dobro su kreireali šansu igrači Olimpijakosa, lopta je došla do Rodineja koji je pokušapo centaršutom da uposli saigrače, ali spremno je uhvato loptu Veljko Ilić.

4. minut - Prva šansa za Olimpijakos na meču, ipak loše su uputili centaršut crveno-beli, lopta je kod golmana TSC-a  Veljka Ilića.

1. minut - Utakmica je počela

20.45 - Publike na stadionu neće biti večeras zbog nedavnih incidenata na odobojkaškoj utakmcii između Olimpijakosa i Panatinaikosa. Grčka vlada je donela  je donela odluku da na fudbalskim utakmicama ne pristustvuje publika naredna dva meseca, iako se to nije desilo na fudbalskom meču.

20.25 - TSC je jedini bod izvukao upravo protiv Olimpijakosa na domaćem terenu, a sada na gostujućem terenu imaju priliku da trijumfom izbore Ligu konferencija

20.15 - Sve je spremno za početak duela.

20.00 - Dobrodošli na naš blog posvećen meču Olimpijakosa i TSC-a u Ligi Evrope.