Autor: Informer.rs

17.12.2023.

19:01

Foto: AP PHOTO

Sport

Vlahović broji poslednje dane u Torinu - Juventus stavio Srbina "u izlog"!

Status Dušana Vlahovića u Juventusu već mesecima je pod znakom pitanja. Prošao je Srbin put od "viška" do omiljenog među navijačima u kratkom vremenskom periodu. Da stvar bude gora - rolerkoster se nastavlja, prenose italijanski mediji. 

Pre desetak dana objavljeno je da su Juventus i Vlahović na pragu dogovora oko produžetka saradnje. Nekoliko dana kasnije, Italijani su preneli da sportski direktor Kristijano Đuntoli ima plan da proda Srbina i na "Alijanc stadion" dovede Viktora Bonifejsa. 

Danas priče o odlasku Vlahovića postaju sve glasnije. Naime, prema pisanju Tuttomercato-a i Corriere dello Sport-a, Juve planira da u januaru sluša ponude i pokuša da proda Vlahovića. 

Informer

 

Navodno, Đuntoli ima dobre odnose sa klubovima iz Premijer lige koji su u prošlosti pokazali interesovanje za dovođenje Vlahovića. Realna opcija je da se srpski reprezentativac već u januaru preseli na Ostrvo, ali će na to uticati i spremnost Engleza da plate. 

Juventus je pre dve godine dao više od 80.000.000 evra za Dušana Vlahovića i ne želi da ga se odrekne po svaku cenu. Italijanski mediji prenose da su u Torinu spremni da ga prodaju za istu svotu novca.