Autor: Informer.rs

19.12.2023.

11:31

Foto: profimedia

Sport

Skandal u Parizu! Golmanu PSŽ-a provalnici sa noževima upali u dom, žena udarena pred decom!

Rezervni golman francuskog giganta, njegova supruga Kloi i njihovo dvoje dece od šest i dve godine pretrpeli su veliki stres kada su se našli oči u oči sa četvoricom kriminalaca koji su tražili novac i nakit.

Letelijeova supruga je čak i udarena u lice prema izveštaju RMC Sporta iz Francuske.

Naime, četvoročlanu porodicu su probudili alarmi na njihovom imanju u Ivelinu, blizu Pariza, oko 2 sata ujutro nakon što su lopovi provalili u njihovo dvorište.

Odmah su pozvali policiju, ali su kriminalci do tada uleteli u kuću i pretili porodici držeći u rukama noževe.

Informer

Međutim, policija je brzo stigla i uhapsila trojicu od četvorice prestupnika! Jedan ima 21 godinu, a uz njega su bila i dvojica maloletnika od 16 godina.

Jedan policajac je prilikom privođenja zadobio povredu kolena, a saopšteno je da je na licu mesta pronađen nož i da su kod osumnjičenih nađeni različiti predmeti ukradeni iz kuće.

Letelije je trenutno treći golman PSŽ-a, iza Đanluiđija Donarume i Kejlora Navasa, a igrao je samo dva puta za šampiona Francuske od dolaska iz Orleana 2020. godine.

Informer

Podsetimo, u julu su i čuvar mreže reprezentacije Italije  Đanluiđi Donaruma (24) i njegova devojka Alesija (25) opljačkani u svojoj kući u prestonici Francuske. Par je bio na meti nekoliko pljačkaša koji su im upali u kuću u centru Pariza i vezali ih, a oni su pobegli u hotel kad su se oslobodili. Osoblje je tada pozvalo policiju i par je prebačen u bolnicu.