Autor: Informer.rs

20.12.2023.

14:29

Foto: EPAIMAGES

Sport

Puklo u svlačionici! Pobuna fudbalera protiv Terzića!

Milioneri imaju četiri nerešena meča i dva poraza, a posle remija sa Majncom u 16. kolu Bundeslige (1:1), nastao je haos. Bild piše da jedna grupa igrača "milionera", predvođena iskusnim Markom Rojsom, me veruje u trenera Edina Terzića, a nekoliko njih je javno priznalo da je nezadovoljstvo taktikom koju forsira trener.

Majnc je ponovo koban za Borusiju, nakon što joj je prošle sezone na "Vestfalenu" oteo već viđenu titulu i prosledio je u Minhen. U poslednjem kolu prošle godine Borusija je kod kuće trebalo da overi titulu, da bi posle 2:2 umesto u ruke igrača Borusije, trofej završio u Minhenu. Predsednik kluba Hans Joakim Vacke sad je besno napustio ložu posle 1:1 sa Majncom. Ko zna, možda taj njegov potez znači i da će uskoro Terzić da leti iz kluba. 

Informer

On je letos uzeo kapitensku traku Marku Rojsu i dao je Emreu Džanu i već tada su počeli problemi. Rojs je ikona kluba i jedan od miljenika navijača. Prema informacijama nemačkog "Bilda", u toku je pobuna protiv Terzića koju predvodi upravo Rojs. Deluje da mu je prekipelo, ustao je protiv trenera, pa će uprava kluba u predstojećoj zimskoj pauzi imati mnogo posla. Inače, Rojs nije ni ušao u igru protiv Majnca, pa mu je Terzić tim potezom stavio do znanja šta misli o njegovom ponašanju.

Informer

Na kraju, rezultati će verovatno doneti konačnu presudu. Ako Terzić pod hitno ne nađe neki pobednički recept i ne popravi bodovni bilans, dobiće otkaz i bez Rojsovog nezadovoljstva. Ime Olivera Glaznera se već pominje...

Bild dalje prenosi kako nije isključeno da će Vacke reagovati u pauzi prvenstva, a kao jedan od mogućih naslednika Terzića pominje se Oliver Glazner.

Borusija je u Bundesligi četiri utakmice bez pobede i peta je na tabeli sa 27 bodova.