Autor: Informer.rs

20.12.2023.

18:25

Foto: EPAIMAGES

Sport

Horor! Izboden slavni Argentinac, Laveci hitno prebačen u bolnicu!

Horor vesti stižu nam sa tla Južne Amerike. Bivši argentinski reprezentativac Ezekijel Laveci izboden je u Urugvaju nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Kako prenosi "RMC" nekadašnji as Napolija i Pariz Sen Žermena doživeo je teške povrede u predelu abdomena. 

Do problema je došlo nakon kraće verbalne rasplave, a pored otvorenih rana Ezekijel Laveci doživeo je i prelom ključne kosti. 

Prema informacijama "El Observadora", Lavecija je napao i povrede mu naneo rođak na žurci posle kraće svađe oko novca. Sve se dešavalo u pet ujutru, a Lavecija je u policiju dovela devojka.

Informer

 

Ipak, sa druge strane, ljudi bliski Ezekijelu Laveciju javljaju kako je on pao sa merdevina dok je menjao sijalicu. Povrede je doživeo kada se udario o nameštaj, a zbog rane policija je preuzela čitav slučaj. 

Ezeijel Laveci je svoju igračku karijeru završio 2019. godine u kineskom Hebeju. Pre toga je nastupao za Estudijantes, Napoli i Pariz Sen Žermen. Za reprezentaticiju Argentine odigrao je 51 utakmicu i postigao devet golova.