Autor: Informer.rs

21.12.2023.

06:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Jak je Bukari igrač, al` u novinama! Partizanovci likuju i uzvraćaju žestoko (FOTO+VIDEO)

Uvertira pred utakmicu u Humskoj bila je zanimljiva, s obzirom da je ofanzivac Osman Bukari rekao da će Crvena zvezda pobediti sa tri - četiri gola razlike, dok je vezista Marko Stamenić izjavio da Partizanu ove jeseni pomažu sudije.

Takve reči sigurno su bile dodatni motiv za izabranike Igora Duljaja, koji su uz veliku želju i borbenost, stigli do velika tri boda i zvanja jesenjeg prvaka. Golove za trijumf dali su Bibars Natho iz jedanaesterca u 41. i Mateus Saldanja u 66. minutu, dok je jedini strelac za aktuelnog šampiona bio Šerif Ndijaje u 71. minutu.

Naravno, nakon meča usledilo je veliko slavlje u Humskoj, kako igrača i navijača, tako i članova stručnog štaba, a komplimenti zbog uspeha su stizali sa svih strana, pogotovo od bivših prvotimaca.

Informer

 

Ipak, jedna poruka se posebno izdvojila. To je objava Nemanje Miletića, bivšeg defanzivca "parnog valjka", sada članu kiparske Omonije, koji je odgovorio reprezentativcu Gane.

"Jak igrač Bukari, `al u novinama", napisao je Miletić uz crno-bele emotikone, čime je izazvao salvu pozitivnih komentara "grobara".

Informer

 

Ubrzo su krenuli da se oglašavaju i slave po društvenim mrežama i nekadašnji fudbaleri Partizana, poput Niše Saveljića, Petra Škuletića, Evertona Luiza, Rikarda Gomeša, Saše Zdjelara, Miloša Jojića, Slobodana Uroševića, Igora Vujačića, Filipa Holendera, Aleksandra Lutovca, Nikole Terzića, Bojana Matića...

Čestitka je stigla i od bratskog kluba - CSKA iz Moskve, kao i od košarkaša. Pored Danila Anđušića i brazilski centar Bruno Kaboklo je pozdravio fudbalere, a posebno je pohvalio svog zemljaka Saldanju.