Autor: Informer.rs

21.12.2023.

06:35

Foto: informer.rs

Sport

Šokantne reakcije navijača Zvezde posle debakla i smene trenera!

Mesecima se već spekuliše o smeni na klupi, ali je Bahar istrišio sve kredite, pa je nakon kraha u Ligi šampiona i poraza u večitom derbiju smenjen nakon meča u Humskoj. 

Naslediće ga Vladan Milojević, koji  se posle četiri godine vraća na klupu crveno-belih. On je nedavno okončao saradnju sa kiparskim Apolonom iz Limasola, slobodan je u izboru novog angažmana.

Ali, kako navijači reaguju? Posle poraza su jasno poručili igračima "skinite dresove", nije se "delijamo" dopalo kako su odigrali meč protiv najvećeg rivala. Dok su ostali okrenuli leđa severu, Aleksandar Dragović bio je jedan od retkih fudbalera koji je zastao, pogledao ka navijačima, kao da je želeo da se izvini, da kaže da ga je sramota...

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, navijači Zvezde su srećni jer vide leđa Baharu, ali bi radije neko novo lice na klupi umesto Milojevića.

"Srećan put Baharu i da nam se ovakav horor ne ponovi. Za novog trenera nikako nekog iz ranijih godina", jedan je od komentara.

"Vladan Milojević je imao impresivne rezultate u prošlom mandatu ali nisam siguran da je dobar potez njegov povratak. Teško da može i ponoviti iste rezultate. Šteta da kvari svoju sliku koja je besprekorna".

Navijači smatraju da povratak Vlada Milojevića nije najbolje rešenje.

"Nisam optimističan sa Milojevićem. Ali sam zato bio optimističan za Bahara i Nejpira. Neka opet bude suprotno od mojeg osećaja".