Autor: Informer.rs

22.12.2023.

21:11

Foto: Beta/AP

Sport

Reunion na sunčanoj Floridi - Suarez stiže kod Mesija u Inter!

Sve je spremno za ponovno ujedinjenje Lionela Mesija i Luisa Suareza. Transfer guru - Fabricio Romano, na svom Tviteru preneo je kako je Urugvajac dogovorio sve detalje sa Interom iz Majmija i da će od naredne sezone biti deo američke MLS lige! 

Dugo se kuvao dolazak Suareza u Inter, želeo je Urugvajac da ponovo igra sa Mesijem, ali je njegovo fizičko stanje bilo pod znakom pitanja. Ipak, nakon uspešnog oporavka otvoreni su pregovori i vrlo brzo je iskusni napadač dogovorio saradnju sa klubom koji je u vlasništvu Dejvida Bekama. 

Romano dodaje da će Suarez potpisao ugovor na jednu godinu, ali uz opciju produžetka na još sezonu. 

Suareza će na Floridi sačekati Đordi Alba i Serhio Buskets koji su, baš kao i on, put Majamija krenuli za Mesijem. Pred upravom Intera je težak zadatak budući da će zbog plate preći dozvoljeni limit, ali se očekuje da tokom zime neki od igrača napuste klub kako bi sve bilo - po propisima. 

Informer

 

Lionel Mesi i Luis Suarez do sada su zajedno odigrali 258 golova i upisali čak 187 pobeda. Zanimljvo, Argentinac je postigao čak 56 golova nakon Suarezovih asistencija, dok je Mesi Urugvajcu asistirao čak 43 puta. 

Jasno je da će, bez obzira što je nekadašnji tandem Barselone u poznim godinama, Inter naredne sezone biti jedan od glavnih favorita za titulu u MLS ligi. Posebno što se šuška da bi u klub mogao da stigne još jedan njihov bivši saigrač - Ivan Rakitić.