Autor: Informer.rs

25.12.2023.

12:55

Foto: profimedia

Sport

Bomba! Ronaldo ubedio Hrvata! Luka ne može da mu kaže "ne"

Španski portal "Todofichajes" koji je specijalizovan za transfere, tvrdi da je prekaljeni vezista već postigao dogovor sa Al Nasrom, klubom u kojem je glavna zvezda Kristijano Ronaldo.  

"Modrić je pre nekoliko nedelja rekao čelnicima Reala da odlazi. Iako je imao zanimljivu ponudu Intera iz Majamija, na kraju je presudila Ronaldova uloga. Portugalac je u stalnom kontaktu sa Modrićem, svojim bivšim saigračem iz Reala i uverio ga je da mu se pridruži u Al Nasru", pišu Španci.

Informer

Procurilo je da će slavni Hrvat inkasirati vrtoglavih 30.000.000 evra po sezoni.

"Iako detalji ugovora nisu poznati, pojavila se informacija da će hrvatski reprezentativac zarađivati oko 30 miliona evra po sezoni. Postojala je opcija da Real napusti već u zimskom prelaznom roku, ali su i Modrić i klub odustali od toga." - piše "Todofichajes".

Luka Modrić je živa ikona madridskog kluba, a u Realu je od 2012. godine i osvojio je sve što se može osvojiti. Odigrao je 508 utakmica, postigao 38 golova uz 80 asistencija.

Ove sezone je bio rezerva dok se nije povredilo nekoliko igrača, a bio je vidno nezadovoljan statusom kod trenera Karla Anćelotija.